Prova på aktiviteter

Sedan 1933

FÖR FÖRETAG & EVENTS

Vi skräddarsyr bokningar!


 
 

Företagsbokningar (dag- som kvällstid).

En kurs/utbildning i glasets förtrollande värld. Vår värd berättar om glasets historia, om glastillverkning och historien om själva glasbruket. Vi kan lova spännande upplevelser när miljö-kristallen formas och glasmassan ger liv åt färger och former. Våra skickliga glasblåsare visar hur det mångtusenåriga hantverket går till. Om ni själva provar på att blåsa glas, vilket beror på hur stor grupp ni är så får ni givetvis behålla era glasföremål. Glasbrukets butik och utställning är alltid öppen vid visningar. Guide på annat språk än svenska går att ordna.

Glasblåsning med eller utan drink och snitt.

Som företag/grupp kan du komma till glasbruket på en snabbkurs/utbildning i glasets fantastiska värld. Ni kan välja mellan enbart glasblåsning eller glasblåsning med någon form av mat:

Vid större grupper gör vi en guidad glasshow där några personer får blåsa en glasballong som inte går att spara men som är rolig att se tillverkas.

 

Team-Building med mingelbuffé, eller förfriskningar och tillbehör fråga oss gärna.

Bygg professionella relationer med kreativt arbete!Kom till oss på en lekfull och kreativ teambuildning aktivitet med Art som tema. Alla i gruppen designar och blåser varsin glaskula som blir en del i ett unikt konstverk. Låter det spännande? kontakta oss!

 

 
 

Detta bland annat kan du skapa.

 
 

© 2018 Stockholms Glasbruk. All Rights Reserved. WordPress Hemsida av Sitea